فکر اساسی همینه باور کن این رشته رو میدونی اگه تموم کنی و بعد هر چی دوس داری بخونی چقد فرصت های خوبی بعدش برات بدست میاد من از این اشتباهات زیاد انجام دادم که دارم میگم(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر اساسی همینه باور کن این رشته رو میدونی اگه تموم کنی و بعد هر چی دوس داری بخونی چقد فرصت های خوبی بعدش برات بدست میاد من از این اشتباهات زیاد انجام دادم که دارم میگم(sm25)
مامانمم همیشه همین حرفو بم میزنه منتها فعلا مدتیه تو بلاتکلیفی موندم که چکار کنم مغزم حسابی هنگ کرده (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا تو هم رشته ات را دوست نداشتی تغییرش دادی ؟
نه من قبل دانشگاه این اتفاقات برام افتاد کلا میدونم هر جوری شده باید ادامه بدی تمومش کنی بعد اتمام متوجه میشی چه اشتباه بزرگی میخواستی انجام بدی
خودم که تا حد زیادی از ادامه دادن این راه قطع امید کردم به هر صورت باید هرچه زودتر تا بیشتر از این دیر نشده یه تصمیم مناسب بگیرم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصمیم بگیر ولی خوب فکر کن به این ترم هایی که رفته و شوخی هم نیست
خب با اجازت بریم دیگه
حق با توهه مرسی از توجهت عزیز (sm46)
فرید جان من از وقتی اومدیم خونه جدید تایم بیداری و خوابم 180 درجه عوض شده
شبا زودتر میخوابم و ظهرا بیدار میشم
معمولا از 3و 4 بعد از ظهر میام نت تا 11 12 شب کم و بیش هستم
ایشالله تو این ساعتها هر موقع آن بودی میبینمت ...
ایشالله درباره حس خوبیه مفصل صحبت میکنیم
خیلی خوشحال شدم (sm4)
حتما شبت خوش(sm10)
شبت به خیر فرید جان (sm15)
قربانت .