من از تسلیم شدن بی جنگ میترسم(sm25)(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از تسلیم شدن بی جنگ میترسم(sm25)(sm25)
ثانیه 17 تا 37 دارن ویولون میزنن (sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگر فیلم جنجالی سال فساد ذاتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
64 سال (sm120)
شب های لس آنجلس رو گذاشتم برو دانلود کن (sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه دیوث با گرافیست ما چیکا دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورو
آدرس و کد پستی بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو فکر میکنی من یا در حال کلپچ خوردنم یا قفل فرمون کشیدن یا تصادف کردن؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه رفتین سر خونه زندگیتون که میگی رهن کردم؟(sm120)
مگه نیستی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کنار خیابون چادر زدیم (sm98)(sm120)
خو من فکر کردم در دوران شیرین نومزدنگ به سر میبری کماکان..چه زود رفتین بودین حالا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر ِ چه جوری پروتز کرده (sm77)
فک کنم از پمپ باد هم استفاده شده(sm2)
مممه سوخوم(sm59)
من دیرم شده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کانالی زیر آسمان شهر نشون میده به این نتیجه رسیدم چقد کسخل بودیم به این چیزا میخندیدیم (sm2)
دمتون گرم بازم ازین تاپیکا بزنید (sm2)
بریم تاپیک عبدل ببینیم چی داره (sm120)
معلومه(sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)برین به کامنت اول مثبت بدین سجاد بزن گروپ
توی چشمات میشه گم شد وقتی تو فکر فراری
سوسوی شب ، لب دریا ، از تو مونده یادگاری
شعر و شرم و شوق و شرجی ، همه شاهدن که بودیم
لحظه هارو لحظه لحظه من و تو با هم میخوندیم
(sm50)
چیز خاصی نداره به محسن اشاره نکردن (sm98)نقل قول:
اون نظرسنجی سالانشون چند روز دیگه باس شروع بشه
جز صادقی و عبدلی کسی دیگه نمیخواد آلبوم بده امسال ؟
بی نام سه شنبه 28 بهمن 1393 - 13:55:53 11 17 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون تنابنده و آقاخانی نیستن که فیلم رو پرفروش کردن بلکه صدای محسن چاووشی که مردم رو به سینما کشونده
(sm2)
الی خواب دیدم بچه های باران دور سفره نشستیم موسیقی متن لامپ صد منتشر شده می گی بزن تراک محسن (تراک 3 بود) تا پلی می شه می گی خوشم نیومد (sm2)
میثم ابراهیمی شاید یراحینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اکبر دوری سینا چه بلاهایی سرت اورده
اشترم این دو تا تاپیکتو ببر دیسکو گرافی چرا البوم زدی
استاد خراطها هم هستن (sm2)
(sm2)منتظر نقد سجاد خوشگله هستیم
زمستون خیلی سرده میخواد گرمش کنه (sm2)نقل قول:
اونلی مجید (sm50)
میثم ابراهیمی فکر نکنم قبل عید بیاد
یکی از رفقا چند روز پیش تازه داشت رو کاورش کار میکرد
ایام فاطمه اینا شونم هست
(sm30)نقل قول:
(sm2)رضا صادقی فک کنم ریده میگه فقط گوش کن حرف نزن
(sm120)دیروز لودینگ سایتش 20 درصد بود امروز 40
آهنگ جدید و زیبای گروه ۳ برار (sm2)به نام دوست دارم
رشتین ؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]