حالا دیگه کارت به جایی رسیده بعدازظهر هم آنلاینی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا دیگه کارت به جایی رسیده بعدازظهر هم آنلاینی(sm2)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال اون چیزی که تو پیامخ هم فرستاده میشه پیشگویی و کلی گویی هستش حواست باشه (sm70)
کلی گفتم فگر کردم آهنگ نایابی هست که خوب نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت حرفتو بزن ... پنجشنبه ها که هیچ جمعه هم میام ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم تو پخ(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب دادم تو پخ ...اهل پیامخ نبودم و نیستمنقل قول:
آقا بدون پخنقل قول:
چیزی نگفتم ناراحت بشی
اگه شدی ببخشید(sm10)
خوب نبود چی ؟یعنی اگه نایاب بود خوب نبود پخش بشه؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ناراحت نشدمنقل قول:
دارم هنوزم واسه داشتنت سماجت میکنم
به هر کی عشقش پیششه دارم حسادت میکنم
حمید عسکری هنوزم چشمه های شادمهری خوبی میاد
(sm70)(sm120)نقل قول:
آهنگ دیوونه وار حمیدعسکری دقیقا کپی برداری و الهام کاملا آشکار از آهنگ چه خوابهایی دیدم شادمهره ..نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوووون(sm19)(sm2)نقل قول:
Are you ready?(sm70)
ای دووووووووووووووووون زززز (sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسماً نمودی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من معطل سورپرایز توام(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیر جان آینه چقدر از دستت ناراحته! (sm120)
تنگ کیونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنارِ من نفس بکش
که پُر شم از هوایِ تو ...
اهل اذیت کردن نیستم ولی یکم خماری بکشین بد نیست قدر عافیت رو میدونین (sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من چیزی نمیدونم فقط پیش بینی میکنم سورپرایز در یه مورد در آلبوم تو راهه (sm120) البته ترک لیست هم دارم (sm2)چاخان که کنتور نمیندازه بزار ما هم بگیم آره (sm2)
گفتم شب هم بیام دوستان دلتنگم بودن (sm120)
بره آب خنگ بخوره ..انتخاب شعرش خوبه و شعرای خوبی میخونه .. آهنگایی که با علیرضا افکاری کار کرده بود(تو آلبومای قبلیش) خوب بودن وگرنه خوانندگیش تعریفی نداره .. یکی نیست بهش بگه آخه اگه موزیک باران نبود که کسی نه تو رو میشناخت و نه آهنگاتو میشنید یعنی پیدا نمیکرد که گوش کنه ، تازه باید از موزیک باران تشکر کنه که باعث شد آهنگاش به گوش ملت برسننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگش بی نظیره به همه چی می ارزه این ورژننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک ما خیلی شبیه به اوناست البته شادمهر از اونا کاور کرد همه هم تو ایران از شادمهر کاور کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر اینه که نزدیک اونا شدیم
وگرنه زمان هایده و مهستی سبک خودمونو تو موسیقی داشتیم
آره آهنگ اعترافش رو دوس دارم. اونم بیشتر به خاطر افکاری و ترانه اش...نقل قول:
دمت گرم(sm120)نقل قول:
همه آهنگای افکاری تا به امروز هیت شدن ، امیدوارم در آینده مثل شادمهر بیخیال آهنگسازی نشه .. من از هر کی خوشم اومده یهو با تصمیمات اشتباهش به همه چی گند زده و انشالله این یکی گند نزنه ..(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
قربونت داداش (sm176)نقل قول:
نه من میخواستم منبعش مشخص باشه چون اکثر این ریمیکسهارو این سایت میزارهنقل قول:
قربونت خوشت اومدنقل قول:
ورژن بی کلام رو اضافه کردن رو صدای شادمهر
فقط الان افسوس میخورم اینارو گوش میدمنقل قول:
خیلیا نشنیدن من که خیلی دوسش دارم این کارونقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم از این مدل ریمیکسها هست ولی این یه چی دیگه بود
باز براتون میزارم اگه چیزه خوبی بود
افکاری الان بدون شک بهترینه تو نسل جدیدنقل قول: