نگاه جدیه(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگاه جدیه(sm59)
(sm2)نه باو بد به دلت را ندا کلا شخصیت با مزه ای هستی (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت بود همش دیر دیر میومدی این اشترم میومد میگفت تندیس ادرسو گم کرده (sm2)میگفتم از کجا میدونی بعد ماجرا رو میگفت اون قضیه رو وصلش کن به این که اینهمه مدت از صفه اصلی میومدی خو ادم خندش میگیره (sm120)اگر ناراهن شدی شرمنده عذرررررررررررررر (sm171)(sm10)
(sm120)باز این مایلی شلوار گور خریشو پوشید
موزیک ویدئو جدید و بسیار زیبای احمد سعیدی به نام خوبه ...| Exclusive |(sm88)
چیزی داره توش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نه مسخره میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دیوونه عشقتم چه دیوونه کننده
با این عشق کشنده باید بشیم برنده
لامصب چه شعری گفته (sm120)
این لباسا چیه میپوشن کیونشون معلومه بعد دستاشونو میپوشونن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الي فكر نميكنم متنم جوري بود كه فكر كني ناراحت شدم ، چون نشدم بيشتر كنجكاو بودم ببينم كجا سوتي دادم ، در ضمن نميدونم چرا ولي صفحه انجمن رو دوست ندارم و نميتونم از اونجا وارد شم ترجيح ميدم از صفحه اصلي بيام كه البته اين رفتن به صفحه اول هر تايپيك ( كه قبلا نبود ) رو اعصابه . بهر حال ممنونم از امير كه حواسش به بچه ها هست گم نشن (sm176) در ضمن در مورد اون گم شدنم من چه ميدونستم يه بيكار ديگه شبيه همين رو دزديده هي ميرفتم تو ياهوش ميگفتم پس چرا انجمن كار نميكنه ميگفت داريم درستش ميكنيم (sm30) بيشعورُ هر جا ببينمش خفش ميكنم (sm2)
جــــــــــــــووووون (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]