تا 40 سالگی باهاش سر میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرون نیست 425(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
تا 40 سالگی باهاش سر میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرون نیست 425(sm120)
بچه های اراک دارن زیاد میشن به زودی باید با نوید یه کودتا بزنیم تاپیک رو در اختیار بگیریم (sm120)
دیدم تازه حال داد جدیدا خشم کشتن بالاتر رفته !!!! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفای نژادپرستانه نزنید
دوت چشمام دوتا سرباز مغرورن
که مدتهاست از کیون ممر دورن
(sm155)
توی خونه روی دیوار یه تفنگ سرپره
اراک موزیک باران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فكر ميكردم تو هم از اراكي (sm77)
همدان قسمتی از اراک بوده که توسط گردش زمین از ما جدا شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)