گشاد شدیم وگرنه خیلی دلم می خواد رگباری پست بدم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
گشاد شدیم وگرنه خیلی دلم می خواد رگباری پست بدم (sm120)
دوستان برنامه ایی هستش که بشه اهنگهارو به ایتونز تبدیل کرد بدون اینکه کیفیتش کم بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیلی خب...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درستش اینه که آهنگ رو اگه فرمت ویو هست که هیچ،اگه نیست با همین برنامه که عکسشو گذاشتی تبدیل کنی به ویو،بعد بدی به برنامه ی آیتونز (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش ... دوس می دارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی mp3 رو تبدیل به ویو کنم بعدش به ایتونز تبدیل کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا میخوای mp3 تبدیل کنی به آیتونز (sm120)
بله اگه میخوای کیفیتش حفظ بشه همین کار بکن.
حالا من خودم آهنگایی که این اواخر خونده دوس دارم و گوش می دم. ولی این اجرا اصلا ارزش پخش شدن نداشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگهای که دارم یه قسمتش داره حذف میشه بخاطر این میخوام ای تونز کنم که حفظ بشهنقل قول:
ویروس کشی هم کردم باز همینطوری میشه
ولی ایتونز رو امتحان کردم خراب نمیشه
حالا کدوم گزینه رو تو این برنامه انتخاب کنم برای ای تونز و کیفیتش رو چه عددی بزارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]