قضیه چیه پشمک (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قضیه چیه پشمک (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm120)
فغعفغعفغعفغع
(sm2)
این فغغغغغغغغغ تورو یاد صدای چی میندازه (sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فغعفغعفغعفغع (sm2)
پیوستن hadi عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .
(sm2)
1-0 من که سوخت (sm120)
گفتم یه دلخوشی بش بدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهدید بزرگی واسه مجمع بارانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اگه سایت چ بشه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فصل 2 مارکوپولو 11 تیر میاد (sm111)
گریه نکن یار رسیده قطار ... (sm50)
این چیزی که میگی میشه برداشت ، هرکسی میتونه برداشت خودشو داشته باشه ولی معنی تقربین ثابته ، همون چیزیه که گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
you vanish over the skies (sm50)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد رو فراموش میکرد (sm50)
بابا (sm50)
این منم خسته درین کلبه تنگ
جسم درمانده ام از روح جداست
من اگر سایه ی خویشم ، یا رب
روح آواره ی من کیست، کجاست ؟ ... (sm50)
قسط عقب مونده (sm50)
عصر جمعه، تک و تنها
به خیابان بزنی
نم باران بزند
باز هوا بی پدر است ... (sm50)
از تشنگی نصف جونه (sm50)
مرا خسته کردی
و خود خسته رفتی
سفر کرده با خانه من چه کردی ؟ ...(sm50)
ای سرفه های پر از دود (sm81)
نه تو تنها نیستی
دست من سفره ی شام تو میشه ... (sm50)
به چیز رفتیم بخدا (sm74)
آدم یه جاهایی رو مجبورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا(sm81)
دوباره در مهرآباد ... (sm50)
پوستر شاه مقصود ، بزودی ... (sm25)
(sm50)
(sm178)
امیر این صادق دیوث میگه به امیر بگو یوزر منو بزنه فرشته Fereshte
خودش روش نمیشه بت بگه این شد که من گفتم (sm2) (sm2)
یادش بخیر تازه ماهواره خریده بودیم اولین کانالی که نصاب آورد برامون تپش بود دقیقا هم همین برنامه رو نشون می داد. زمستون 82 بود فکر کنم. چه زود میگذره.نقل قول:
(sm25) ولي به جاش در كل اينجايي(sm127)نقل قول:
به تو چه دیوث مگه فضولی تو کار مردم دخالت میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلتم بخواد(sm2)نقل قول:
گوه نخور من کی گفتم دیوث(sm2)نقل قول:
برو به عمت دلخوشی بده دیوث(sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm77)(sm2)