(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنتی مگه من بهت بد کردم (sm50)
(sm27)
منم اون درویش عرق به دست . . . (sm50)
حتی وقتی حالم خوش نبود
نزدم به جایی که قلبت می شکست . . . (sm50)
نزدم به جایی که قلبت می شکست . . . (sm27)
با این همه غم، گفتم یه آهنگِ شادم گوش بدم (sm59)(sm88) ولی مگه اینا هم تاثیر داره (sm172) نه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها دلخوشیم همین دلخوشیه ...
(sm172)
نه ببین منظورم اینه که خود بازی پیشفرض روی رزولوشن بالا رفته من باید بیارمش به رزولوشن مانیتورم، حالا سوالم اینه که به خاطر مانیتوره که رو رزولوشن بالا لگ داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز که نمیدونم کی میاد اگه مانیتور عوض کردم میخوام اینو بازش کنم ببینم چی توشه که اینقدر سنگینش کرده(sm2)نقل قول: