نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه از رفتنت میگن خلافش رو تو ثابت کن .. !!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه از رفتنت میگن خلافش رو تو ثابت کن .. !!!!
(sm27)
از یه ک مشنگ چه انتظاری میشه داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خودت چند چندی سینجول(sm70)
صبح اگه اتفاق خواستی نیوفته تا قبل از 11نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب به اشترم بگو نزنه از خودت بگیره
کلا دیگه آلبومایی که مجاز منتشر میشه رو خودم میگیرم میدم به میر انجمن (به جز چند تا شخصیت *سیامک عباسی * سیروان خسروی * بنیامین * یگانه * رستاک حلاج و بقیه ی عزیزانی که ازشون خوشم نمیاد)
11 کمی دیره ولی خب اگه میشد 8 صبح ریپ شده باشه عالی میشد.
شاید من تونستم 8 ریپ کنم بزارم تو انجمن دوستان استفاده کنن.
کله پزی که نیستن خروس خون بیان در مغازه خیلی زود بیان 9:30 میان بارشون هم خیلی زود بیاد 10 میاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خدا پسندانه ای می کنی ایشالله که رستگار بشی در این انجمن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیامک عباسیو که اگه میخواستی بخری ریپ بزنی همین الان درجا حرکت میکردم میومدم هرجا که بودی با ماشین از روت رد میشدم(sm2)
ولی سیروانو نگو دلمو شکستی خره