(sm2)خوابو گذاشتم دیدم یکی داد میزنه
همسایم بود.. داد زد نذار آقا آدمو داغون میکنه لامصب (sm2)فوشم داد به خودش که تاثیر گذاریِ کارو نشون بده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)خوابو گذاشتم دیدم یکی داد میزنه
همسایم بود.. داد زد نذار آقا آدمو داغون میکنه لامصب (sm2)فوشم داد به خودش که تاثیر گذاریِ کارو نشون بده (sm2)
(sm70)خب الدنگ بازه قیمتی سینا همین بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد اون یارو اقتادم که به جمال فرد پیغام داده بود (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت لنوو و msi و ایسر و.....با ایسوس قابل مقایسه نیست (sm70)
حتی اچ پی هم در رده بعد قرار میگیره
چرت می گفتن و حالا هم میگن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEIIID [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طراحی لنوو تو آمریکاس چین تولد می کنه ولی درجه یک
(sm98)اخرین اپ ویندوز 8.1 مال کی هستش باس عوض کنم
منظورم خود فایل اپدیته
من کلی گفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه چی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر ویندوزو اپ میکنی تو؟
(sm120)اره اپ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]