من سوال میکنم بعضی ها جوابمو نمیدن تازه ریپلی کردم (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
من سوال میکنم بعضی ها جوابمو نمیدن تازه ریپلی کردم (sm172)
سلام محمدحسین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم از افزونه Hoxx و فیلترشکن Hotspot Shield استفاده میکنم. خوبه در کل...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برام آپلود کن وصل نمیشم به سایتش (sm81)
(sm2) چقدر خوب بلدی حرفتو بگی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا شاهده امروز زیاد نیومدم. فقط جوابه صادقو دادم و رفتم. اونم یه فرصتی پیش اومد که اومدم (sm172)
داداش اعصابم خرده شیلترشکن نداریم همش خراب خراب (sm1)
همین الان برات آپ کردم (sm19)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
همینی که دادم ببین وصل میشه یا نه (sm118)نقل قول:
(sm176)
کلاغ دم سیا (sm118)
(sm50)