(sm2)ریدم سر در فرومت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ریدم سر در فرومت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برین سر در خونتون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی کاری نکن تو انجمنم بنت کنم(sm30)
البته منظورم ازون پست که گفتم تخمی تر از خودش خودشه منظورم قالب انجمنت بود خلیی مذخرفه با نهایت تاثر و تاسف (sm2)
منو یاد یه جای تخمی میندازه که چند نفر کوسخل و کوسکش جمع شدن اونجا دور خودشون میچرخن ازون ادمین 2 هزاریش گفته تا خود کاربراش که 10 نفرم بیشتر نیستن (sm3)
به تخمم تو پیام زدی گفتی نظر بده منم دادم دیگه (sm2)نقل قول:
به نظرم اولین پست سایتت رو با فیلم چ افتتاح کنی بازدید سایتت میره بالا (sm2)
بشین یه قالب تمیز بزن یه خورده خرج کن تا هی 2 نفر بیان تو سایتت (sm120)
البته سایت فیلم خوب خیلی پیدا میشه خیلی زمان باید بگذره تا یه خورده جا بیفته تو نت ...
از خواهر مغمومم سیگار تنی تر بود... (sm50)(sm27)
دیوث منم گفتم بگرد پیدا کن تا عوضش کنم دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم به تخمم که نظر دادی(sm2)نقل قول:
لازم نکرده یه بار این کار کردم واس هفت پشتم بسه(sm81)نقل قول:
پولم کجا بود بابا(sm2)نقل قول:
آره سایت فیلم هست ولی همه vip تو بگرد یه سایتی که بروز رایگان باشه پیدا کن اگه بتونی رایگان اونم با لینک مستقیم بزنی میدونی چقدر بازدید پیدا میکنه البته اگه بتونی از پس هزینه های سنگینش بر بیای.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام(sm10)
باشه تا بعد الان میخوام برم تو کار نصب ویندوز (sm2)نقل قول:
سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قانع شدم اینم حرفیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوام بگم نامجو بیاد تو مجمع برامون بخونه (sm2)
فک کنم دیجی پک آلبوم هم باشه (sm29)
- علی پهلوان: آنها که نگذاشتند باز هم برایمان بخوانی هم در یاد میمانند
(sm50)حبیب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نه چرا
بیخود و مجنون دلِ من (sm118)
(sm50)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون نرم افزار جدید دسکتاپ که میگه کوش
ملک جمشید (sm29)
الی اینو عوض کن. مهم ترین لیگ جهانی ایران 27 خرداد
دمت داغ کا (sm19)
چقدر آرامش بخشه آلبوم کوروش (sm74)
الی میخوام از شاتل یه نت بگیرم کدوم مناسبه 6 ماهه یا یکسال
Eco1024/768
6ماه 14 گیگ 81600
چطوره؟
هیچکدوم زود تموم میشه. من گرفته بودم. دو ماه نشد تموم شد 60 گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نامحدود 256 بگیر ماهی 47 تومن. هم سرعتش خوبه هم به صرفه تره
دوستان یه مودم هم معرفی کنید سرعت و انتن دهیش قدی باشه 2 انتنه یا 3 انتنه
256 نامحدود زده 43تومن با 17 گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرویس گرون نمیخوام اینو میخوام بدم تو خونه استفاده کنن خودم نت پرسرعت دارم یه سرویس معمولی با قیمت مناسب میخوام
خوبه دیگه
من و سه چهار نفر دیگه از دوستام یکساله گرفتیم
واسه هممون سریع تموم شد (sm54)
ملک جمشید مجنون شد چطو شد ملک جمشید مجنون شد (sm59)
نوید با نامحدود 256 با سرعت چند دانلود میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد همون 256. سرعتش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین من الان سرعتم 16 مگِ . ولی اکثر موقع ها رو 400 تا 800
خیییلی بره بالا میرسه با 1 مگ
ولی خب 256 جوابتو میده