مگه قرار آلبوم استینگ پخش بشه فردا میاد دیگه اینهمه داستان نمیخوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه قرار آلبوم استینگ پخش بشه فردا میاد دیگه اینهمه داستان نمیخوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
قضیه چیه ؟؟
فالش تنها کاری بود که خوب بود اونم فقط تنظیمشنقل قول:
بیس و کیفیت فرق دارن کارای چاوشی اکثرا تمپو پایینه البته آلبوم آخرش قبول دارم نسبت به پاروی بی قایق کیفیت صدا یه مقداری ضعیف بود
(sm2)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Zahra4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا لیک شدن و لو رفتن حال میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت کار فقط و فقط و فقط استاد رضا یزدانی ... (sm59)
من همه البومشو گوش دادم قبلا ولی تو کالکشن ماشین فقط فالشو گذاشتم و یه ترک ارومش که اونم خیلی قشنگه خداییش حالا اسمش یادم نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قشنگ یادمه کیفیت میکس و مستر و فلان و...... کل البومش واقعا خوب بود.چاوشیم من منظورم همینه نسبت به قبل خودشم کیفیتش پایین اومده.
دمو این البوم فردا هم گوش دادم بازم کارا با کیفیت میگی نه گوش بده
این اصلا ارزش لو رفتن نداره ، توهین بس سنگین به حساب میاد واسه شعور اشخاصی که میخوان آلبوم رو لو بدن (sm120)نقل قول:
کاوره این کاره اعصاب ندارمو دیدم هی میدیدم خندم میگرفت(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]