میرینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میرینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکمی بیشتر ریسک کن (sm120)
شوخیشم زشته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش کاری کنید جاست یگانه ای ها و خط خطی ها برگردن هر چند ازشون خوشم نمیاد (sm120)
عین این میمونه بارسا رو از لالیگا پرت کنی بیرون (sm120)
امیر من اینو میشناسم الان بهش میگم سوژه شدی (sm30)نقل قول:
پس نشنیدی (sm2) کم نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشایی و اصحابی و من یادمه
بازم بود
بچه ها این فولدر آیکون قشنگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو همین جوری کنم؟
من یه مدت همه ایکونامو میخواستم اینجوری کنم ولی الان 300 گیگ اهنگ دارم همه رو به حالت قبلی برگردوندم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه معروف شدم رفت (sm30)
تو باران قدیم طرف هوادار مجید خط خطی بود بهش پیام دادم فقط داش مجید سلطان احساس .دهنمو سرویس کرد .هر روز پی وی میداد میخوام تاپیک مجید رو بزنم حمایت کن (sm2)