اقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غلط کردم اصن شما ببخش(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غلط کردم اصن شما ببخش(sm2)
اعصاب نداشت دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به عنوان یک سارق آثار هنری میبخشمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی تمومه اهنگای هاردت پاک بشه و اینترنتتم قطع بشه و کلا تمومه طبیعت دست به دست هم بدن که مجبور بشی یه هفته سیامک عباسی گوش بدی فقط با اون صدای تخمیش(sm2)نقل قول:
یه 2 تا ترک البومش با کارن رو فقط قبول دارم و وسلام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sm2)نقل قول:
این سیامک هم دیوث از آب در اومد آلبومشم که تخمی بود همون چند تا آهنگ اولش خوب بود مثلا مثل فرشته پاک و .. (sm70)
ولی خودمونیم چه آواتاری زدم (sm50)
این سیروان خسروی هم مذخرف به تمام بود (sm3)
من اگه ابزار داشتم همین الان بنت میکردم.تو چی فکر کردی پیش خودت اخه البوم این یالقوزو دانلود کردی با اون کاور تخمیش(sm2)
نه دانلودش کردم ببینم چه غلطی کرده که بعدشم شیفت دلیت (sm2)نقل قول: