منم گول زد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم گول زد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگهنقل قول:
بن کردنت واجب شد باید با اشترم یه سری مذاکرات 1+2 داشته باشم(sm2)
عیبی نداره (sm59) بهش بگو بن کنه میرم 24 ساعت استراحت میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بن کردن بخاطره دانلوده.اگه قرار باشه البومشو نگه داشته باشی که باید از ای پی بنت کنه(sm2)نقل قول:
خب اون دکمه خروجو بزن خودت حتما باید بنت کنه؟ میخاری(sm2)نقل قول:
اصن دیگه خسته م حوصله هیچی رو ندارم اون شوق اولو ندارم (sm50) من اصن خروج نمیزنم همیشه یوززرم بازه فقط اگه بخوام بیام تو سایت مرورگرو باز میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
رضا یزدانی گوش بدید ، گوشتون را با شنیدن صداهای بیگانه مریض نکنید ...
نخست وزیر امام میلاد (ع)
(sm2)تو دهنت میلا دیوث
یگانه چرا کله اش رو کرده مثل کله مامله ... ولی از قبلش قابل تحملتر شده بود