الان میگه من تو ورزشگاه بودم صندلی نداشت خیلی زیاد بودن به خدا ۲۰۰۰ نفر بودن دروغ میگه ای اف سی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان میگه من تو ورزشگاه بودم صندلی نداشت خیلی زیاد بودن به خدا ۲۰۰۰ نفر بودن دروغ میگه ای اف سی (sm2)
البته اون به روز نبود به روز اینه (sm50)
دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و النصر عربستان با یکصد هزار تماشاگر، پرتماشاگرترین دیدار تاریخ لیگ قهرمانان آسیا شد.
باز میگه لیگ قهرمانان آسیا (sm2)(sm2)
من دیگه حرفی ندارم (sm120)
ببین جمعیتو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]v=XEcsp3WYPv0
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]v=YFMUvperoW8
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب گیری کردیم
از رو برو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میره سراغ جام ولایت (sm2)
باشه تو فک کن پر طرفداراترین تیم جهانو دارین (sm70)(sm120)
آسیا ندیده ها (sm120)
(sm30)میدونستم اخرش اینو میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دیروزیه هم که داشت کری میخوند اخرش گفت باشه دلتون به امار و ارقام خوش باشه (sm2)(sm2)
هوا گیری ترمز دوچرخه چجوریه (sm9)
از یه لُنگی بیشتر از این انتظار نمیره (sm70) تو که رفتی بلاد کفر که بدتر (sm120)ببین لُنگی داره از آمار و ارقام حرف میزنه (sm2)خوب از افتخارات تیمتون بگو (sm120) اصن امار و ارقام رو مقایسه کن ببینم بلدی (sm120) اصن لُنگ آمار و ارقام داره ؟ (sm2)(sm2) خام در خام باشگاه های آسیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]