شاتل؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاتل؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم بهتره به نظرت بگیرم تو خونه استفاده کنن؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
نامحدود بگیری به نظرم بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الآن تقریبا هر دو سه روز یه بار (بعضی موقع ها هم کمتر ) دارم چهار تومن میدم یه گیگ میخرم. نفرات زیاده. زود مصرف میشه. ولی نامحدود دیگه خیالت راحته. هر چقدر میخوان مصرف کنن
من خودم میخوام برم نامحدود کنمش
دانلودم خواستی کنی شب بذار واسه دان که هم سرعتش بهتره هم کسی استفاده ای نمیکنه
مسله اینه پورت هم نیست میگه یه 2هفته طول میکشهنقل قول:
مثه یه زخمِ قدیمی رو تنم که هنوز تو خاطرم مونده به جا (sm74)
آها. 2 هفته که خوبهنقل قول:
من یه بار سر همین پورت یک ماه و نیم انتظار کشیدم (sm2)
(sm242)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا این فایلای که تو مدیا فایر اپ میکنیم لینکشو چجوری بگیریم؟
بمیرید بمیرید در این عشق بمیرید (sm50)
امیر بی گزند در خارج از ایران؟ خارجی ها با دل من حال میکنن(sm2)
آره دیدم نیم ساعت پیش نذار هادی میبینه شر میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن برام پاروی بی قایق رو امضا کرد فرستاد (sm25) تقدیم به حامد عزیزم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گشنمه کوفت پیدا نمیشه بخورم .. (sm74)
خراسون از چه میناله
فقط الیاس میدونه ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا از کاراتو زده تو دیفال خونش پسریم .. (sm25)
موذن زاده داره رو مزارت نوحه میخونه ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
چرا با من اینکارو میکنی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روی تو بیزارم گر روی بگردانم
این رحیمه . رحیم اذون میگفتنقل قول:
سلیم موذن زاده برادرش نوحه میخوند (sm25)
وحید امیری (sm118)
پول چه ها که نمیکنه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)دلم خواست برم خارج
آلبوم مجتبی کبیری هم تو خارج پخش میشه (sm2)تازه گفتن آقای کبیری بیا اینجا کنسرت بزار (sm2)
چرا های وب نمیگیری 40 گیگ یک ماهه داره 30 هزار تومن هر گیگ کمتر از هزار تومن در میادنقل قول:
اینا دوست دختر های بهروز هستن (sm2)
سلیم صداش ملکوتی هست یعنی بی نظیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق ثریا دل من(sm137)نقل قول:
داری یکی از کارهاشو ؟نقل قول:
امروز موج آلبوم جدیدو راه بندازیم(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
سرخی سیبش سبزی بیدش
متصل است او معتدل است او
شمع دل است او پیش کشیدش ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm54)
کی از این افرادی که بیبیسی با آنها صحبت کرده، مرد ۲۵ سالهای از ایران است که در مصاحبه با بیبیسی از شرم خود به دلیل برقراری رابطه جنسی با مردان بزرگتر از خود سخن گفته است. او برای این روابط جنسی ۵ تا ۱۰ دلار دریافت میکرد.(sm25)
کی تو می آیی ... (sm50)