یه چیج هست النا چالشطوری
تو اینستا معروفه کانالم داره برید کانالش کلیپ ببینید و بخندید فقط.کپشنای رو کلیپاش عالیه خودشم درست میکنه بقیه پیجا کش میرن
elena_channel
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چیج هست النا چالشطوری
تو اینستا معروفه کانالم داره برید کانالش کلیپ ببینید و بخندید فقط.کپشنای رو کلیپاش عالیه خودشم درست میکنه بقیه پیجا کش میرن
elena_channel
زَک ریشاشو زده با ریش خیلی باحالتر بود ...
البته حق هم داری خیلی زور داره 2 سال برای این نظام کوفتی پوتین پا کنی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ببین میتونی یه آدمی که خرش میره رو پیدا کنی پول بهش بدی برات ردیفش کنه . یا مثلا سربازی رو بخری . وکیل خوب بگیری
بحثو 30 یا C نکن خداییش حال ندارم بیان ببرنمون(sm2)
ماهان بهرام خوب خونده کلا فنشم
البته کاشکی با شهرام شکوهی و اون صداش فیت نمیداد.انگار قبل از خوندن میره یه 2 لول میزنه تو رگ(sm2)
- (sm50)
مثه اینکه یه گربه مریضو پیدا کردی اوردی درمونش کنی اینجا تیکه مینداختن.درود بر شرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی فیلم Masterminds رو دیدی ، اگه زیرنویسش هماهنگه لطف کن بفرست واسه من زیرنویس رو
من واسه یه برونا دوبله تاینیو دانلود کرده بودم از یه سایته دیگه زیرنویس سانسوریاشو نداشت خودم زیرنویسشو درست کردم ریختم رو فیلم بعد تو حال نداری 2 تا زیرنویس تست کنی؟ عجب(sm2)