هر چی میگیرم هماهنگ نیست هر چی هم ور میرم هماهنگ نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر چی میگیرم هماهنگ نیست هر چی هم ور میرم هماهنگ نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم فیلمشو وگرنه برات ردیف میکردم ولی اگه بلوری هست فیلم و زیرنویس وب دی الم ازش هست مگه میشه که نشه هماهنگش کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا فارسی داره جفتشم وب دی اله
سلطنت چاوشی امروز به پایان میرسه و شاهزاده احمدوند به جاش بر تخت میشینه(sm2)
نِه،باریکِلانقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نِهههههههه،باریکِلا
نِههههههههههههههههههههههه هههههههههههه،باریکِلا(sm2)(sm 2)
(sm127)نقل قول:
خیلی تلاش کردم هر دارویی نیاز بود بهش دادم ولی آخرش مرد (sm1)
5-6 مدل بیماری داشت دیرپیداش کرده بودم(sm172) ولی حداقل گشنه نمرد این روزهای آخری جای گرم و غذای گرم داشت (sm172)
(sm81)همین امروز صبح دفنش کردم
جعبه و زیر انداز و پارچه و ... حتی آخرین غذاشو آتیش زدم(sm81)
عهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره نمیگفتی مرده ناراحت شدم.بازم دمت گرم
(sm81)(sm81)(sm81) تف به این ادمانقل قول:
این جهانی و علیش روز به روز اهنکاشون تخمی تر میشه.به معنای واقعی کلمه تو این اهنگ اخریشون صدای قاشق چنگال میاد