نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شوخی موخی ندارما میگم همینو .. (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شوخی موخی ندارما میگم همینو .. (sm2)
اون خودش دم دستش زیاد داره ..
بگم بگرده تو سیستم میستم کاور اوریجینالی چیزی نداره .. (sm2)
عمرا نمی تونی بگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
80 ریال بیشتر شارژ ندارم ..نقل قول:
(sm2)
تو دیگه چرا بچه پولدار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پاپ آپ بگیر (sm70)
نقل قول:
(sm70) من اگه پول داشتم الان لنگ یه گوشی نبودم ..
(sm70) شوخی میکنم شارژ بخوام از خود گوشی میخرم ..
دالون و تنگ و تاریکه(sm50)
دالون تنگ و تاريكه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دالونُ تنگُ تاریکه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)