میییدونم میدونم (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میییدونم میدونم (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155) عکس العمل چاوشیون وقتی محسن میاد ف.یس.بوک (sm120)
دیشب محسن پرسید کدوم موزیکو زمزمه میکنین ؟کامنتا رو میخوندم خنده م گرفت
یارو اومده گفته :خیلی سخته . بعدشم همه رو لیست کرده
حالا جدی کدوم آهنگو بیشتر از بقیه گوش میکنید ؟
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEIIID [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاروی بی قایقنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت و قهوه و پارونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خصوص وصیت
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگنقل قول:
ی ب فاز آدم داره
همه ش تحسین برانگیزه
تفنگ سرپر و کلنجار و خواب رو بیشتر دوس دارم
ولى دیشب کلنجار رو کامنت کردم
من خودم خواب رو خیلی دوست دارم
(sm28)
ینی اگه وصیت رو یه ادم افسرده گوش بده ، بعدش خودکشی کنه ، نباید ملامتش کرد . عمام ( قدس سره الشریف )نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]