(sm50)اینجا که هرچی میگردم راهی به سر پناهی نیست
روح بزرگ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه....(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)اینجا که هرچی میگردم راهی به سر پناهی نیست
روح بزرگ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه....(sm50)
بفرما قهوه قجری(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب (sm50)
(sm172)
میخوام از عشق دزیره خودکشی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمش خیلی بده(sm25) اگه نگم افتضاحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mrcrow بیو بده
با امضات حال کردم
محببترین شاعر من حسین پناهیه .
ﮔﺮﮒ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ...(sm50)
ﻋﺎﺷﻘﻪ ﻃﻌﻤﻪ ﺍﺵ
ﻧﺰﺩﻳﻜﺶ ﺷﺪ
ﺑﻮﻳﻴﺪَﺵ
ﺑﻮﺳﻴﺪَﺵﻭ
ﺑﺎ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﮔﻠﻮﻳﺶ ﺭﺍ ﺩَﺭﻳﺪ...
ﺍﻓﺴﻮﺱ...
" ﺫﺍﺕ " ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺳﺪ...!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو كلا با من چپ افتادي ميزنم بميريا (sm39)
من دارم خودکشی میکنم یخاطر تنظیم حرفه ای خواب و نوع موسیقیش . بر چه مبنایی میگی بده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]