باشه ، اگه هم نیومدن خودم جای مجتبی و دانیالو سرشون خالی میکنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه ، اگه هم نیومدن خودم جای مجتبی و دانیالو سرشون خالی میکنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دادا این حرفا چیه ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا داداش گلم(sm127)
(sm165)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بـــــــــــــــستنی........نقل قول:
چطوری نوید جان خوبی ؟؟؟؟؟(sm127)
یه کاری نکنی رفقا با ویلچر پَسِت بیارن (sm2)نقل قول:
فـــــدات... خوبیم به خوبی دوستان (sm19) شما روبراهی؟ رو به رشدی؟ (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی بر و برگردی......(sm127)نقل قول:
تو بیشتر (sm70)(sm127)نقل قول:
نترس قرص شیرموزمم دارم با خودم میبرم (sm70)نقل قول:
یه کاری نکنی رفقا با ویلچر پَسِت بیارن (sm2)
دروغ میگه دو تاش رو واسه خودم بیار(sm51)نقل قول:
اوه اوه اوه ، دو هفتست خودتو خالی نکردی الان دیگه به درو دیوارم نظر داری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]