تو شب به این قشنگی که ستاره خواب نداره
اگه عاشق نشی از جشم ستاره ها میوفتی ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو شب به این قشنگی که ستاره خواب نداره
اگه عاشق نشی از جشم ستاره ها میوفتی ... (sm50)
آرامش عجیبی تو آلبوم کوروش یغمایی هست
از همی شاتل بگیر زایکسل میده خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحن مردانه و محکم چاوشی جای خود را به ناله ها و ضجه های مصنوعی و بی مورد می دهد و قصه غم انگیز دور شدن چاوشی از خودش اتفاق می افتد.
(sm50)
اون که گفتی هیچجوره معنی نیست اونم برداشتته اصن اون بگیریم معنی چیزی دسگیره ادم نمیشه تو سیب ودرخت و یخ نفر معنی کرده ولی یه چیز واضحیه که سیب استعاره از محصول نتیجس حالا فرزند یا هچی درختم استعاره از باباس تا اینجا مشخصه بچینیشون کنار هم به معنی من میرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میری و اما یاد تو میشه موندگار ... (sm81)
نازنین یار خدانگهدار
گریه تو میگه به من اینه روزگار ... (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصد جفاها نکنی (sm118)
منتظر میشینم دل من میریزه
واسه من این احساس هیجان انگیزه
نمیدونی که چیکار تو با این دل کردی
با چشات دنیامو متحول کردی(sm135)
از 25 تا سوال 22 تارو درس زدم اون 3 تا رو هم راحت بود اشتب کردم .. (sm118)
هزارتا دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موذن زاده[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ور بکنی با دل من(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین صفا (sm19)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده زن آمریکایی با شلیک گلوله به قتل رسید
اقا کی تلگرام سر در میاره؟
چرا اعضا اضافه میشن تو کانال قابل مشاهده نیستن
مثال اون بالا الان دو نفر اضافه شدن از 98 اومد به 100 حالا که میریم ممبرارو نگا کنیم کسی اضافه نشده جرا!!!!!!!!
چه پرتغالایی داره (sm74)
دیوس رمضونه ..
الی این کیه بازیگره خواننده اس
روزه ام باطل شد (sm27) برم ناهار بخورم
زدی دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوث تو به عذاب سختی گرفتار میشی(sm2)
Kate upton(sm120)
این کیه (sm81) از کجا پیداش شد (sm81)(sm81)
عجب سروی
عجب ماهی
عجب یاقوت و مرجانی
(sm19)
شن هم نشدیم (sm81)
(sm81)دیوثااااا
اولین بار که آلبومو گوش کردم خیلی برام سنگین بود و جذبم نکرد! پیش خودم گفتم چرا اینجوریه!(sm25) بعد هرچی بیشتر و "دقیق تر" گوش دادم، یکی یکی آهنگا برام جذاب شد!(sm118) الان هرچی جلوتر میره علاقم به آلبوم بیشتر و بیشتر میشه(sm127)(sm132) چه میکنه محسن چاوشی(sm88)
مروح کن دل و جان را (sm50)
مال که را دزدیده ام؟
ایهام سنگینی داره (sm25)
برمن این 2 تا زنه رو خشک خشک تو شاتل بفوکم بیام ..
دیگه رفتن رو اعصاب هی هیچی نمیگم ..
4،5 روزه کارمون این شده که به خانواده بگیم ساعت سه و چهار ظهر اذان نمیگن بخدا آهنگ چاوشیه بابا. (sm2)
نذارین اینا رو باوووو (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)