(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخند ؟! (sm2)
باس بری بزنی تو دهنش (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخند ؟! (sm2)
باس بری بزنی تو دهنش (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بَده شفاف سازي كرده راجع به روح و جنسيت ؟(sm2)
شک نکن با رفتن تو هم فرقی نمیکنه ، حاضرین مورد نظر غایب هستن (sm120)نقل قول:
نظر لطفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قریبه تو مسافر ، من یه جاده تو یه عابرنقل قول:
واسه سلامتی واران هم بخون(sm2) که اگه کریم گل زد وارن سوتی نده فرانسه گل بخوره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم ، دیگه تکرار نشه ، البته امیدی دیگه نیست بهت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش سر برد نیمه اول ارژانتین بسته بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا ، همین که ما داریم یه هفته میخندیم حتما مسئله خوبی بوده (sm2)نقل قول:
قریب یا غریب !؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو به جون پیکه دعا کن گل به خودی نزنه ! واران رفت و برگشت بد میسوزونه ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
محمد امين بود عكسمو پخ كردم براش طفلي گم و گور شد فكر كنم رفت تو افق محو شد از ترس (sm2)