[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این قیمتای بسته و فلان نمیرزه برای مصرف خونگی
آلبوم شاهزاده افتاد فردا ...
خسته نباشی دلاور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تاپیک احمدوندو ببین
اینجا که به من گفتن فردا میاد
چرا این قیمت مودم باشه خوبه بسته هاشم دیدم خوب شده گیگی هزارتومن
بقل adsl باشه خوبه برای موبایل و لپ تاپ میچرخی تو خونه
بیپم مونده تو پیش فروش ولی امیر زد دیگه.از کجا زدی؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید به درده کسی که فازه دانلود نداشته باشه بخوره ولی به درده من نمیخوره.سرعتم پایینتره ولی شبانه دارم میدونی در ماه چندگیگ میشه دانلودامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجایی که من هستم ال تی ای ایرانسل 8 مگ میده دفالت یه 2-3 بار گوشیمو رو لب تاب هات اسپات کردم استفاده کردم ولی مودمم دانگل 4جی ساپورت میکنه شاید یه دانگل واسش گرفتم واسه همین مواقع که احتیاجه ادم یه 40-50 گیگ باهم دانلود کنه
این ترک روبراه اگه یه تغییرات کوچیکی توش انجام میدادن میشد یه دیپ هاوس خفن.البته الانم خیلی قشنگه بهترین ترک البوم تا اینجا