رو به پشتم...خخخخخخخ(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رو به پشتم...خخخخخخخ(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن با تو و نوید خعلی حال میکنم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که گـــــی نیستم وگرنه با هر دوتاتون ازدواج میکردم (sm70)
نیمه های گم شدم بودین (sm2)
عاقا یه سوال پیش اومد اینایی که گــــی هستن از لحاظ شرعی با چندتا گــــی دیگه همزمان میتونن ازدواج کنن؟(sm2)(sm70)
نگو حاجی ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیواره یه سوراخی داره که نگو.......(sm51)
فقط نمیدونم چرا قطر اولش با الان فرق کرده(sm120)
اصنم این کارا رو نکن ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نمیدم خخخخخخخخخ(sm30)
نوید ببین صابر کارت داره(sm2)
عاقا ما دیگه بریم فدااا همگی (sm127)
مگه دست خودت بود ؛ اتفاقا من زوری بیشتر خوشم میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس آوردی ، خطر از بیخ میخت رد شد خبر نداری (sm70)
دیگه جدی بای
(sm59)(sm127)نقل قول:
ترس ـم از همین ـه که قرص نیازاتو تامین نکنه تلف شی (sm2)
ماه محرمی کجا بودی اشتهات باز شده رفیق؟ (sm120)نقل قول:
رابطه های 2طرفه ـس دادا مام باهات حال میکنیم (sm19)نقل قول:
اهــــــــ حیـــف (sm172)(sm2)
فکر نکنم سقف مشخصی داشته باشه... هر چقدر که توانایی داشته باشی کالیبرت اجازه بده (sm2)
رنگ دیوارت صورتی نیست؟ (sm2)نقل قول: