این نازنین خانم کیه بگو ما هم باهاش آشناشیم ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این نازنین خانم کیه بگو ما هم باهاش آشناشیم ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پسره الاسکا زنگ میزد با هم سسک چت میکرد (sm2) هر وقت زنگ میزد نیم ساعت صحبت میکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الاسکا کجاست راستی ؟دلم واسش تنگ شده شمارش هم پاک شده ندارم (sm120)
اوکی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من ميگيرم خودش در ميره (sm30)
علیرضا رو میگی ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و ممد گری که زنگ میزنیم برا هم تا پایان شارژ زر میزنیم (sm2)
ماهی که نیست ، مشکل از مبدأ میباشد احتمالا (sm120)نقل قول:
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طرح شبانه همراه اول استفاده کن (sm120)نقل قول:
ممد گری کیه ؟(sm120)من به ممد دهن لق هر وقت زنگ زدم دیوث جواب نداد (sm120)
نقل قول:
واسه امشب بسه چه خبره با همه ميخواد اشنا شه (sm120)