شاعر مغازه بود دائم پلمپ شد (sm50)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
شاعر مغازه بود دائم پلمپ شد (sm50)(sm27)
اصلن به هم نمیخورننقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشقانه های فریدون کجا و چس ناله های آرمین کجا
(sm169)
you Are So So boring(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقو بقو (sm120)
(sm27)(sm27)
خداییش مغزت در رفته در توان من نیست باهات در آویزم (sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
your welcome daus (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من باشه کات میکنم تیکه فریدون رو و لذت میبرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نذار معادل سازیت کنما (sm2)نقل قول:
me too (sm2)نقل قول: