میذارمت تو معادله و اون کاری که نباید میکنم باهات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میذارمت تو معادله و اون کاری که نباید میکنم باهات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ هم صرفا جنبه ی تبلیغات رو دارهنقل قول:
یعنی اونقدری که از شنیدن و دیدن این اهنگ تعجب کردم از عکس عروسی این دو تا همجنسگرا نکردم
(sm51)چخبره
منم همین نظر رو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تونستی صدای ارمین رو خفه کنی به منم بده
متی یه "نظر" به فنلاندی بندازیم ؟! (sm51)(sm120)
ولی منم میذارمت سر معامله کلی کار میکنم باهات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm181) با صدای جادویی سالار عقیلی
الان حوصله ندارم باس بندازم تو fl (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تبلیغات چیه بردار پول گنده گرفته از ارمین مخ فریدونو زده یه کار زده براشون زده به جیب برداشته برده دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]