قبل سحر ما ستاره بارونت میکنه تو کهکشان شیری (sm2)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبل سحر ما ستاره بارونت میکنه تو کهکشان شیری (sm2)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فنلاندی
خدا قسمت بکنه برای شما ایشالا
اره متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد این فنلاندی دو روز تو لیست فرندای فیسم بود (sm120)(sm51)
دو تا کامنت گذاشتم گرخیدو دی اک کرد (sm2)
داره شاهنامه میخونه گمونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشمش برو حمایتت رو بکن هنوز تحقیر دست بردنت تو شعر قبلی یادم نرفته (sm2)نقل قول:
نه بابا باید ببریمش چشمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوووووووووون کامنتات کم شده عسل (sm51)من بدون کامنتات نمیتونم زندگی کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+منوچهرم
-جانم کامبیزم
+میشه فردا نریم خونه مامانت اینا؟
_چرا عزیزم؟
+آخه اون خواهر ایکبیریت هی بهم میگه چاق شدی.
مکالمه زوج گ.ی ایرانی در منزل
میخواستم قدرته ذهنمو ببینی (sm2)
دیوث یدونه نصفه بده ببینم چیکار میکنم ، حوصله ندارم شعر استارتش سخته (sm2)
قضیه این فنلاندی چیه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]