ببین تازه دو مین رفتم فیس(sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین تازه دو مین رفتم فیس(sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه بلاک نیستی ؟ چجوری نفوذ کردی به فیس من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
seventh son متوسط رو به پایین اما یه بار دیدنش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The.Equalizer.2014 رو دیدی بگمونم
John.Doe.Vigilante.2014
Everly 2014
The.Gambler.2014
The.Man.With.The.Iron.Fists.2.2015.
اصلا بیا یه کاری کنیم ، یه سفر بیا با مهدی بریم مشهد مثل اون دوستمون قانعت کنم (sm2)نقل قول:
وقتی پای نظر بیاد وسط هیچ چیزی غیرممکن نیست اونم تو این شب عزیز (sm51)احمد میدونه(sm120)نقل قول:
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
یعنی برقی که رفته
یه روزی
به خونه
ب خونه
به خونه
بر میـگـرده
(sm50)
شیطون عاشق حوا شد، چون دید با آدم ریخته روهم،
يه سيب انداخت تو ساکشون و خبر داد...
آدم و حوا روُ گرفتن و به جرم قاچاق سيب از بهشت بيرون كردن...
خدا فكر میكرد همه جا امن و امانه!!!...
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm30)(sm30)(sm 30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان امتیازش 8 و خوردی هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد ها رو فرستادم (sm120)
دیگه چه خبر ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]