(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این پستتُ الان دیدم (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
تخمین مخازن در چاههای اکتشافی (sm3)
یه درس بیخودیِ که نگو...
سپاس(sm120)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
در حرکتی دندان شکن این پستتو چهار روز دیگه جواب میدم (sm142)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطـره بازی با آرمین (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)
پ . ن : یعنی ی خواننده چقدر میتونه زود تموم شه ! چی بودو چی شد !
به نظرم اگه اسم تاپیک عوض بشه خودشون بیان(sm59)نقل قول:
الان وایبر سر زدم شبیه روستاهای دور افتاده شده بی سکنه
صدای زوزه باد و صدای لولای در خشک شده ....
دلم گرفت یه روزی برای خودش برو بیایي داشت
������
اهای خدا
یادته پارسال چقد دعا کردیم ک جلو ارژانتین گل نخوریم ولی دقیقه اخر گل خوردیم؟؟؟؟
حالا برو به ارژانتین جونت بگو روزه بگیرهツ
عربه میره دکتر.
میگه: آقای دکتر من موقع سجده به جای ۷ جا، ۸ جام به زمین میرسه،
برای اینکه نمازم درست باشه اونجامو کوتاه کنین!!!!!
دکتر به پرستاره میگه:
برو نگاه کن ببین چقدر باید کوتاه بشه؟
پرستار میره و بر میگرده و میگه:
آقای دکتر....
خدا میدونه حیفه!!! یکی از دستاشو قطع کنین!