آزرده دل از کوی تو رفتیم
و نگفتی
کی بود؟
کجا رفت؟
چرا بود و چرا نیست ؟ ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آزرده دل از کوی تو رفتیم
و نگفتی
کی بود؟
کجا رفت؟
چرا بود و چرا نیست ؟ ... (sm50)
عمری دم از بارون زدی
تا زنده موندی ... (sm50)
سوز کمانچه ... (sm50)
01 - Black Star ... (sm25)
سفیده(sm54)
تو غافلگیری رگبار بودی
و من
مردی که چتر به همراه نداشت ... (sm50)
الله مزارم مزار غریب رهگذارایی دیدم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]پهنای صحرای دل تنگت والله سیه غروبایی دیدم ... (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]صحرای بال کفترم که در هوای ته ... (sm50)
که می پره در هوای تو والله جونش فدای ته ... (sm50)
میلاد این شعرها رواز کجا کپی می کنی(sm70)
متن تصنیف الله مزار ایرج بسطامی ایستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نواي ني او بود که سوط غزلم داد
غزل باز مخوانيد که ني سوخت ، نوا رفت ... (sm50)
درين غم بنشينيد که غم خوار سفر کرد
درين درد بمانيد که اميد دوا رفت ... (sm50)
از بس که بیکاری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برين خاک بيفتيد که آن آلاله فرو ريخت
برين باغ بگرييد که آن سرو فرا رفت ... (sm50)
هر چی که گوش میدم یه تیکه اش رو میزارم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب جام مبوسيد که آن ساقي ما خفت
رگ چنگ ببريد که آن نغمه سرا رفت ... (sm50)
خسته نشدی باووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم خوشش مست نیست لیک چو مستان خوش است
خوشی چشمش از آنست کین همه دستان خوش است ... (sm50)
زمانه غیر زبان قفس نمیداندنقل قول:
بمان که پر نزدن حیله ی رهایی ماست
(sm172)نقل قول:
خواهم شبی نقاب ز رویت بر افکنم
خورشید کعبه، ماه کلیسا کنم تو را ... (sm50)
مبند آن زلف شمس الدین تبریز
که چون ماهی در این شستم من امروز ... (sm50)
به سکوت سرد زمان ؛ به خزان زرد زمان
آه از این دم سردی ها ، خدایا ... (sm50)
ببار ای بارون ببار
با دلم گریه کن خون ببار
در شبهای تیره چون زلف یار
بهر لیلی چو مجنون ببار
ای بارون ... (sm50)
شنیدم که چون قوی زیبا بمیرد ... (sm27)
الله اکبر
- (sm50)
خوش به حال شما من یه ساله دارم زنگ میزنم پورت تداره دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یورو کی قهرمان میشه؟؟؟ (sm173)
(sm74)نقل قول:
تاپیک یورو بزنم؟ (sm120)
اگه باعث فتنه نمیشه بزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm98)
از هرمزگان گرفتن دادن به فارس خب نگرانیش بابت چیه
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس ادامه داد: در این میان ممکن است عده ای هم قصد تحریک و تشویش اذهان عمومی را داشته باشند که بدون تردید این اقدامات در جهت منافع ملی نیست زیرا در این تصمیم گیری تمام جوانب امر و منافع ملی در نظر گرفته شده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک جام ملتهای اروپا 2016
تویی سور و منم راقص (sm79)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تریاق بجای چپه کردن وکال باس مث وقتی رفتی فیت یگانه صداشو میبرد زیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]