غلظت گردوغبار در اهواز به 66 برابر حد مجاز رسید
دو روزه آب هم نیست(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
غلظت گردوغبار در اهواز به 66 برابر حد مجاز رسید
دو روزه آب هم نیست(sm81)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamalii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
بچه اهوازی فربد؟ (sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو هر کی به جز تو چشمامو میبندم
تو رو میبینم تو آیندم
شادمهر (sm127)
اره چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی خدا صبرت بدهنقل قول:
اینو me16 گفت بگی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود غلظت به بالای 322 رسید
کارمون تمومه(sm2)
حلالم کن از گلیم بافم حلالیت بگیر برام(sm2)
بگو گلیماش زود آب میرن بشتر دقت کنه(sm70)
(sm74)نقل قول:
همشهری هستیم، عجیبه، آب ما قطع نشدهنقل قول:
پ.ن: مهدی هستم
پخ میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه مناطق قطع نشده
من زیتونم
حصیر و بعضی جاهای دیگه قطع شده
آسمونی آسمونی تو که پیشم نمیمونی
من فریبارو میخوام خدا خودش اینو میدونه
این دل دیوونه هر شب واسمون آواز میخونه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرم براتون... چی میکشید(sm74)
انتقامتو ازش میگیریم(sm2)نقل قول:
خارج از شوخی ایشالا که همیشه سلامت باشی(sm10)
(sm118)
(sm70)ها چیه ؟ (sm120) همش شوخیه از هیچی خبر ندارم (sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود از پیامخ کشید تو تگ (sm81)(sm120) یه ماه دیگه صبر کن تمومه دِ صبِر کن دیگَ (sm81)(sm120)
میبینی که حتی شادمهرم صداش در نمیاد چه برسه به نوچه های فرشباف (sm2)
ولی من همه چی رو میدونم مسعود (sm2)
(sm74) یه افتضاحی امروزم که بیا و ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم خوبه تعطیل شد
سه روزه از اتاق بیرون نرفتم ولی دیگه کار رسیده جایی که تو خونه هم هوا خرابه
معده درد شدم(sm81)
(sm74)نقل قول:
فریبا دیگه کیه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)نقل قول:
یه مثلا تیزر دیشب دادن! اعلام کردن ۱ اسفند همون سه شنبهست. در واقع سه شنبه همون ۱ اسفنده(sm2)
با تشکر از استاد خیابانی(sm2)
دینگ دینگ داره آهنگش
یعنی کار کیه؟(sm120)
(sm120)
ترک لیست اینجاست (sm50)
(sm2)
عمو احسان بده بیاد دیگه چیزی نمونده به آلبوم(sm128)
اگه نگی میام پخ دهنتو سرویس میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به این معروفم
که بد عاشق میشم
> تو اهواز باید از همین ماسکی که شادمهر تو آواتار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گذاشته استفاده کرد
تا یه ماه هر روز میگم ترک لیست (sm2)باز سر و کله نوچه فرشباف پیدا نشه صلوات (sm2)
خداییش بگو ما هم راحت بشیم..اصلا بگو چند تا ترکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) عجبا دارم شوخی میکنم تابلوئه (sm120)اگه من چیزی میدونستم که الان اینجا نبودم (sm120)نقل قول:
قربونت داداش، من فرار کردم :-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم همون سوال معروف و البته تکرارینقل قول:
(sm17)
خب وقتی نمیدونی چرا الکی میگی میدونینقل قول:
این آقا مسعود رو کمتر اذیت کن
(sm132)
با تو آتیشه دلم
معرفت حالیشه دلم
(sm25)
(sm77)یاللعجب (sm120) تو این تاپیک نمیشه شوخی کرد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شوخی های من هدف داره میرسه به گوش اونی که باید برسه (sm2)