بازی فرانسه شروع شد(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی فرانسه شروع شد(sm50)
نه بابا با میلاد و شیما بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا به من اشاره کردی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ رو جواب کن !
[QUOTE=mohammad;167265]ده خیا تمدید قرارداشو عقب انداخته(sm3)
کاش اسمیر بگوویچ رو بخره پرز دیوث(sm3)
میگن ماتیا پرین دروازبان جنوا هم رفت تو لیست خرید(sm120)ولی دوس دارم بره میلان(sm118)[/QUOTE
دخیا با ون خال صحبت کرده و راضی شده که قرارداد 4 ساله امضا کنه
جواب شد (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا خوشتیپ (sm176)
احسان خالی کن صندوقو (sm2)
دروغگو نگو ! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=MrCrow;167282]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحال میشم(sm10)