دقت کن به تعداد تب های باز کروم (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
دقت کن به تعداد تب های باز کروم (sm59)
لقمان رو گفتند ادب از که آموختى؟
گفت:از بی ادبان
گفتند:بی ادبان؟؟؟؟؟؟!!!!!
گفت:هر عملی که از ایشان به نظرم ناشایست آمد از انجام آن پرهیز نمودم
گفتند:چه عجب!!!!؟؟؟!!؟؟؟؟!!!!!!
گفت:شق شه میشه سه وجب!!(sm120)
دختره استاتوس گذاشته:
من عاشق تو ام و تو عاشق اونی و اون عاشق من است!
تقدیر تلخیست!
اگه اشتباه نکنم یکی این وسط همجنس بازه!
آقا خدایی دمتون گرم.من بدجور تو فازه دپ بودم(sm74)
نشستم 20 یا 30 صفحه از این تاپیک رو خوندم،فازم عوض شد،الآن میخوام خودکشی کنم(sm88)نه شوخی کردم خیلی باحال بود(sm59)
دمتون گرم مخصوصا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که ترکونده.
فقط شرمنده اصن حواسم نبود یادم رفت هر پستی رو که خوندم تشکر رو بزنم(sm9)ببخشید در هرصورت
ولی حتما ادامه بدین خیلی خووبه(sm127)
خواهش داداش (sm127) البته یه چند صفحه قبل ترم میرفتی کابرای دیگه هم زحمت کشیدن (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانم ها
پنجشنبه ولادت حضرت معصومه و روز دختره خانوم هایی که ادعای دختر بودن دارن یه نامه از پزشکی قانونی مبنی بر دختر بودنشون بیارن تبریکشونُ بگیرن برن از بنده
عرض دیگه ای ندارم من الله توفیق
روزی حضرت عمام در حیاط منزلشان بر درختی تکیه دادند که ناگه شاخه ایی در تنشان فرو رفت :((((
فروتنی از صفات حسنه آن بزرگوار بود:)))))
عـاغـا امـروز دوست دخترم برگشته بهم میگه چجوری "ج||ق" میزنی؟
گفتم به روش بنیامینی ...
گفت ینی چجوری ؟
گفتم ینی :
چشمامو رو هم میزارمو ...
تو رو بیادم میارمو ...
وقتی با صابون گلنارمووووووو ...
تو رو بیادم میارموووووووو ...
ما دو هفتس موتور خونه خرابه و هربار ميريم حموم بصورت اتوماتيك به چالش آب يخ دعوت ميشيم اجبارا.فكر كنم ركورد دار هستم!!!
داشتم دوز دخترمو میکردم بش گفتم سوسول نباش عر نزن!!!الان زنا و دخترای غزه دسته بیل داره میره تو کیونشون از دست این صهیونیست های مادر ج||نده اخ نمیگن!!اونم قانع شد!!گفت پس یکم چربش کن و یواش بزار!! (sm51)
غضنفر میره میوه فروشی میگه:
میوه خوب چی داری؟
میوه فروشه میگه:
خربزه داریم به شیرینی لبای آنجلینا جولی،پرتقال داریم به گردی کیون جنیفر لوپز،طالبی داریم به نرمی م||مه های نیکل کیدمن.
غضنفر کیوی میخاسته میگه:پس بی زحمت دو کیلو از خا||یه های کوفی عنان بده!:))))))))(sm2)
مورد داشتیم...
دختره رفته رانی خریده،
گوشش نوشته بوده "اصل "
اونم با ماژیک زیرش نوشت:
مژده 19 تهران.(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوز دخترم داشتم یه روز بش به شوخی گفتم:تو کز جام طلا می میخوری....
هنوز مصرع دومشو نگفته بودم که گفت:امرو نه عزیزم.سه شنبه میام خونتون :|
خواستم بگم هنوز هستن دخترای فهمیده و وظیفه شناسی که انقد خوب ادمو درک کنن.بععععله
دخدرای باران فدای ممتون!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ببخشید اشتباه تایپی بود،فدای همتون!
روزتون مبارک(sm127)
زنگ زدم 118
گفت راهنمای 85 بفررررمایییین!
منم گفتم:85 راهنما نیست،سایز ممست...!
نمیدونم چرا دیوص قط کرد عبضی!!!!!
خب راست میگم دیگه(sm89)
تــــــو مهمـــونی ، جشــن ، جلســه و جاهــایه شلــوغ خــعـــلی به این موضوع دقت کردم ...
مثـــــلا دو تا عـــــــادم که وارد میشـــن ....
اگـــه طرفــــــ چـــــاق و تـــُپــُل باشه و یال و کوپال داشته باشه ... همـــه واسش پـــا میشن و میگن بفــــــرما حاجــی ... بفرما بالا بیشین ...
حالا اگـــه ...
طرفـــــ لاغــر باشه .... هیچکی به کی||رشم حسابش نمیکنه و یــارو دم در میشینه :)))
دیدم کــه میگم :)))
ﻧـــﺤـــﻮﻩ ﺳـــﺎﭘــــﻮﺭﺕ ﭘـــﻮﺷــﯿــــﺪﻥﺩُﺧـــ ﺘــــــﺮﺍ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻭﺍﻗـــﻌــﯿــﺘــﺵ ﻣـــﻦ ﻧـــﺪﯾـــﺪﻡ ﺗــــﺎ ﺣﺎﻻ !!!
ﭼـــِـﺮﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﺑــﮕـــﻢ
ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻧـــﺸـــﻮ ....
ﻧـــــﻪ ﺍﻭﻧـــــــﻢ ﻧــــﺪﯾــــــﺪﻡ(sm49)
اصن داریم ؟ نه داریم اینجا .......؟؟؟؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (6 کاربران و 14 مهمان ها)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دخدرای فامیل استاتوس گذاشته بود..!
به سلامتی کیونم که همیشه پشتم بود!
منم زیرش پستش کامنت گذاشتم:
بسلامتی تنها دلیل داشتن پردت!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کصکش کاش بلاکم میکرد...!
با باباش اومد در خونه تا میخورد منو زدن دیوصا ;-))))))
یکی از کارایی که باعث افزایش میل جنسی دخدر میشه...!
اپیلاسیونه!
دخدره تا یه هفته بعد اپیلاسیون دوس داره بکشه پایین نشون همه بده!
محقق سلام کجایی؟
من دارم تحقیق میکنم...!
و کلوم حرف حساب
پسر باس ج||قی باشه
چیه؟
با احساسات دخدر مردم بازی کنه خوبه؟
بعد ولش کنه خوبه؟
اصن دوس داری یکی بکنتت ولت کنه؟؟
ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺟﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ كه:
ﻧﺪﺍﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ رو ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻡ ﺗﻮﯾﻪ ﯾﻪ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﻣﻨﺸﯽ ﺷﺪﻩ!!!!
ﮐﻮﺩﮎ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺳﺮﭼﻬﺎﺭ ﺭﺍﻩ ﻓﺎﻝ ﻣﯿﻔﺮﻭﺷﻪ!!!!
ﺧﻮﺩﻣﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﭘﺮﺍﯾﺪ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﮐﺸﯽ ﻣﯿﮑﻨﻢ!!!
فقط خر درونم مونده که اونم هی جفتک میندازه!!!!
خوشم میاد تو تقویممون از روز جهانی بیابان زدایی گرفته تا روز جهانی توالت داریم
ولی روز پسر نداریم !!!
دختراااااااا روزتون مبارک .....
ﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺪﺭ ﺩﺍﺷﺘﻢ ...
+18/25
.
.
.
.
.
ﻭﺳﻂ ﺳﮑ||ﺲ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺁﺥ ﻭ ﺁﻩ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ !!!
ﺗﻮ ﺍﻭﺟﺶ، ﺣﺲ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺷﺠﺮﯾﺎﻥ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﮑﻨﻢ,,,,,,
آهای دختر خانمی که میگی من کادو روز دختر میخوام!!
آیا میدانستید روز دختر مصادف با شب جمعس؟؟
کادو میخوای ؟هان؟(sm90)
یکی از فانتزیام اینه که یه شب بارونی ببینم دارن یه دختره رو اذیت میکنن منم برسم بهشونو دخل تک تکشونو بیارم !
بعد دختره رو از رو زمین بلند کنم و کتمو دربیارم بدم تنش کنه …
بعد سرشو بیاره بالا تو چشام نگاه کنه وبگه میشه اسمتو بدونم ؟
بعد من از توی کتم یه سیگار دربیارم روشن کنم، بعد یه پوک عمیق بگیرمو یه لبخند ملیح بزنمو دودشو بزنم تو صورتش، بعد دود که رفت کنار من غیب شده باشم و اونم یهو بیفته رو زمینو سرشو بیاره رو به آسمونو از ته دل داد بزنه خدااااااااااااا
.
بابام گفت میخوابی یا بیام کیبوردو بکنم تو کونت :|
تهدیده بسیار جدی ای بود :|
کسایی که آیفون دارن باید بدونن که آیفون هم "موبایل" محسوب میشه
یعنی میتونید بگید گوشی ،
لازم نیست بگید دارم با آیفونم آهنگ گوش میکنم!
اینقد ننمویید خودتونو :|
ﯾﺎﺭﻭ ﻋﮑﺲ ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻪ ﺵ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻮﺭﺳﯿﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ
ﻣﻠﺖ ﺑﻪ ﭼﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ،
ﻣﺎ ﺗﻮ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﯾﮑﯽ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻪ ﺟﻤﻠﻪ ( ﺍﺳﺐ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﻧﺠﯿﺒﯽ ﺳﺖ )
ﺭﻭ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺎ ﺁﺭﻭﻍ ﺑﮕﻪ ، ﺍﯾﻨﺎ ﺍﺭﺯﺷﻪ ، ﺍﯾﻨﺎ ﻫﻨﺮﻩ...
:)))
ﯾﮑﯽ ﺭﻭ ﺍﮐﺴﭙﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻻﻣﺼـﺐ ﭘﯿﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ : ﺍﺯ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭﯼ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ، ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺧﻮﺷﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺳﭙﺮﯼ ﮐﻨﯿﻢ ...
ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﻣﻬﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎﯾﯽ ﭼﯿﺰﯾﻪ :|
یا اینکه میخواد بده
از این حالات خارج نیست :|
ﺩﯾﺸﺐ ﺭﻓﺘﻢ ﺁﻣﭙﻮﻝ ﺑﺰﻧﻢ ﺗﺰﺭﯾﻘﺎﺗﯿﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻡ ﺷﻠﻮﺍﺭﻣﻮ ﮐﺸﯿﺪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺩﯾﺪﻡ ﻫﯽ ﻣﯿﮑﺸﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮ ﮔﻔﺘﻢ:
ﻓﮏ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ ﮐﺎﻓﯿﻪ؟ :|
ﮔﻔﺖ : ﺁﺧﻪ ﭘﻨﺒﻪ ﺍﻟﮑﻠﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺗﻮ شورتت. . .
ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﺒﯿﻦ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﻣﺦ ﺁﺩﻣﻮ بزنن(sm51)
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﺩﺍﺩﻩ ، ﻣﯿﮕﻪ ﺗﻮ ﮊﯾﻤﻨﺎﺳﺘﯿﮏ ﭘﺮﺩﻡ ﭘﺎﺭﻩ ﺷﺪﻩ!
ﭼﺮﺍ ﺗﺨﻢ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﺍ ﻧﻤﯿﺘﺮﮐﻪ؟ﻫﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ
ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﭖ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻟﮕﺪ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻫﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ؟؟؟
ﻣﮕﻪ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﻭﺭﺯﺷﯽ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺪ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺍﻭﻥ ﺗﻮ!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۳۴۰ فرزند کمتر زندگی بهتر
۱۳۶۰ فرزند بیشتر زندگی بهتر
۱۳۷۰ فرزند کمتر زندگی بهتر
۱۳۹۳ فرزند بیشتر زندگی بهتر
.
.
.
.مسئولین به نتیجه برسن! بكنيم يا نكنيم بالاخره ,??!! :|
یه سریا یه جوری تو وایبر بهت مسج میدن انگار کمین کردن آن شی :|
آرایشگره گفت کوتاهش کنم؟
میخواستم بگم مگه میتونی بلندش کنی؟ گفتم حالا اومدیم و بلندش کرد !!!
ریسکه !!!
ﻣﻠﺖ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ sms ﻣﯿﺎﺩ ﺑﺪﯾﻦ ﻣﻀﻤﻮﻥ ﮐﻪ
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺁﺏ ﭘﺮﺗﻐﺎﻟﺖ ﺭﻭ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺨﻮﺭﯼ ﻗﺒﻞ ﺍز ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻮﺱ ﺑﻮﺱ !!! : /
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ :| ...
ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺳﻮﺭﻩ ﺑﻘﺮﻩ 3 ﺑﺎﺭ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﯽ ﺑﻪ 40
ﻧﻔﺮ ﻣﯿﻔﺮﺳﺘﯽ، ﺍﮔﻪ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﮐﻨﯽ 60 تا ﻏﺪﻩ
ﺳﺮﻃﺎﻧﯽ ﻓﺮﺩﺍ ﺗﻮ ﺑﺪﻧﺖ ﺭﺷﺪ ﻣﯿﮑﻨﻪ.
محسن رضائی بدون دعوت نامزد شرکت در چالش سطل آب یخ شد :))))))))
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بدبخت این چه تفریحیه ارزش داره !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچی نمیگم !
پرده دریده شد !
دخترا حواستون رو جمع کنید ! بریم دیگه نمیایم !
کاری نکنین که به این روز گرفتار بشین
شرایط بحرانی !
کیا اینجوری ان !؟
از لحاظ جاسویچی !
ما مردا زیاد ذهن خودمون رو درگیر چیزای جزئی نمیکنیم
برای مسائل مهمتر ازش کار میکشیم !
هوا اینقد داغه که همچین چیزی نیاز میشه !
من ، وقتی یه آشنا جلوم سبز میشه !
شیر پرچرب !
دست موز
آخرین مدل موتور
گشنمه
خلاقیت جالب
آقایون و خانومای تنبل
دیگه چیکار کنیم براتون !؟