هر کاربری 10 تومن باید گیرش بیاد(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کاربری 10 تومن باید گیرش بیاد(sm98)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی آلمان چی میشه ! ؟
نه من برد فرانسه در کل بازی رو گرفتم(sm120) فک کردم اگه من هم مثل شما برد نیمه اول فرانسه رو بگیرم امکان داره هر 3 به گا بریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه این بازی رو ببره 4 تا بازی دیگه میمونه که بشه 47 تومن(sm120)
هميشه به خرد جمعي اعتماد كن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مث اینا فرم پر نکردم اینا با یه بازی 55 تومن بردننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 5تابازی انتخاب کردم که باید هر 5 تا درست دربیاد اونوقت 47 تومن میبرم(sm120)
همون جام جهانی به خرد جمعی اعتماد کردم کافیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خر(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن پيشكسوتا بايد از اون بيشتر بگيري(sm120)نقل قول:
(sm30)نقل قول: