اوه اوه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اوه اوه(sm2)
این فندرویل چقد گاوه
شبیه بداوی سانتر میکنه(sm2)
اشتباه میکنی چون گنجشکای وطنی فهمیدن چه موجوداتی هستیم و الا جاهای دیگه خودشون میان ازت نون میگیرن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست (sm50)
!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس فردا زمان انتشار و انفجار آلبوم اعلام ميشه (sm2)
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من
میتونی واکنی این یوق و از گردن من
من از غل و زنحیر میترسم (sm50)
سینجول انقد نفهمی که جواب تبریک تولد رو با علامت تعجب و شکلک خنده میدی
زر نزن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عادت ندارم منظورمو واضح بیان کنم !!!! (sm70)
شانس + کورتوا (sm54)
خیلی سخت تر از اونی شد که فکر میکردم
بازی برگشتم خطرناکه! مورا هم میرسه (sm1)
خدا بخیر کنه!
سینجول (تولدت مبارک)
سینجول تولدت هپی(sm10)(sm120)
علی بحرینی خیلی ازش خوشم میاد عکس منو هم لایک میکنه !!!! (sm2)
جذبت شده(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(تولدم مبارک)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستی منو اون غیر معمولی شده .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین خیلی بد بودید (sm70)حتی بدتر از پارسال
پارسال بازی رفت بد شانسی اوردید 2 تا گل خوردین تازه چند تا موقعیت خوب داشتین امشب فقط یه حمله کردید (sm70)
دل اون این حسو زودتر فهمید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی حال کردم با این بازی (sm120)
ودر اخر به این نتیجه خریدم وراتی رو ما بخریم با پولش پی اس جی بره پوگبا رو بخره (sm120)
آرزوی استاد کار دستتون نده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتضاح ! خیلی شانس اوردیم + کورتوا و الا راحت 4 5 تا خورده بودیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 1 1 از 3 1 پارسالم خطرناک تره! (sm98)
دجوری میترسم فقط امیدم به اینه تو بریج نباختیم تا حالا ....
کیهیل باز سوتی داد زوما بود شاید گل نمیخوردیم (sm50)
نمیخواست حمله کنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه وضعیه اخه(sm2)
من بیشتر از نگرانی برا وضعیت خودمون میترسم بارسا 3 گانه بگیره(sm120)نقل قول:
رئال این نفله های مصدومش برسن خوب میشه(sm2)
استاد پپ هم خب رید که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارمون به جایی رسیده که از بردن شالکه هم مطمئن نیستیم(sm120)نقل قول:
من تنها امیدم اینه که بارسا بازی برگشت به سیتی ببازه و چون 4 روز بعدش با ما بازی داره هم از لحاظ روحی خسته باشن و هم از لحاظ روانی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته حسین نیم فصل اولم همین وضعو داشتیم که خوب شدیم خدا کنه این کریس ادم شه گرت جاکش هم پاس بده گل بزنیم روحیه تیم بیاد سر جاش (sm120)
برگشت که میزنه ولی من بعید میدونم مالی بشه ...البته امسال تیم اونقد خوبی نداریم تو جام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی حساب کن به دست بازل حذف بشن (sm2)نقل قول:
یه وخت انریکو پپ بعدی نشه (sm120)نقل قول:
یه مقطع به همین افتضاحی بودیم .... ولی کاش بازی با بارسا یکی رو بذاره نیمکت...بنز رو که میشه نشوند دیگه(sm120)نقل قول:
بازل یا شاختار؟؟ (sm120)نقل قول:
این اسکول زوما و رمی رو از هم تشخیص نمیداد (sm120)نیمه اول هم گفت کوادرادو و زوما چقدر شبیه همن (sm120)نقل قول:
اره یه ضد حمله کاوانی و زلاتان میتونه کارتونو سخت کنه ولی مربی باهوشی ندارن و شانس شما بیشتره (sm120)
(sm50)
John.Wick.2014.1080p.x265 825MB
الان که نحوه ی بازی بارسا خیلی بهتر شده ...جلو اتلتیکو با اون دفاع (البته با چاشنی شانس) جلو ویارئال که تیم بدی نیست که واقعا خوب بودن ...نقل قول:
نمیدونم چه میکنن تو اروپا ولی من سیتی بعید میدونم سدی باشه برا بارسا(sm120)
وسط بازی بازل بود گفتم خدا کنه بایرن ببازه خیلی ازش بدم میاد بعد یاد حسین و امین افتادم گفتم اگه این مرحله حذف شه اینا کیون منو پاره میکنن (sm2)
اول به رمی میگفت کوادرادو بعد به کوادرادو میگفت زوما وقتی اوم زمین به رمی میگفت زوما (sm2)نقل قول:
تو بریج که میبریم ما سخت میشه ولی میبریم اخرش (sm120)
ولی تیمه نمیدونم چرا این طوری میکنه خیلی بهتر از اینا باید باشه (sm9)
مزدک؟(sm120)نقل قول: