ساسی اگه اشتب نکنم اون یکی 4 الی 5 روزه به دست میرسه اگر پیشتاز نباشه
نمایش نسخه قابل چاپ
ساسی اگه اشتب نکنم اون یکی 4 الی 5 روزه به دست میرسه اگر پیشتاز نباشه
از ى سايت مى خوام خريد کنم تو سايت نوشته ارسال رايگان بعد با پشتيبانش صحبت کردم گفت فقط پست سفارشى رايگانه!!!!! خب ابله ارسال رايگان نمى گفتى سنگين تر بودى ک
(sm50)
بیا با من که من عاشق ترینم (من همینم)
بدون تو درخت بی زمینم (من همینم)
بیا با من که پا بند تو باشم (با تو باشم)
دچار قهر و لبخند تو باشم ( با تو باشم )
راد - بیادم باش
ترانه - اردلان سرفراز
آهنگ - آندرانیک
(sm50)
آه منه که داری بد میاری (sm50)
من کی فعال شدم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب ... (sm50)
واقعا عکس عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باغ بی برگی
آسمانش را گرفته تنگ در آغوش
ابر؛ با آن پوستین سرد نمناکش
باغ بیبرگی، روز و شب تنهاست،
با سکوت پاک غمناکش
ساز او باران، سرودش باد
جامهاش شولای عریانیست
ور جز اینش جامهای باید،
بافته بس شعله ی زر تارِ پودش باد
گو بروید، یا نروید،
هرچه در هرجا که خواهد، یا نمیخواهد
باغبان و رهگذاری نیست
باغ نومیدان،
چشم در راه بهاری نیست
گر زچشمش پرتو گرمی نمیتابد،
ور به رویش برگ لبخندی نمی روید،
باغ بیبرگی که میگوید که زیبا نیست؟
داستان از میوههای سر به گردونسای اینک خفته در تابوت پست خاک می گوید
باغ بیبرگی
خنده اش خونیست اشک آمیز
جاودان بر اسب یال افشان زردش میچمد در آن
پادشاه فصلها، پاییز.
"مهدی اخوان ثالث"
بدون شک مقوا نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده زیباست ... (sm81)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm10)
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که بی صدا شکستن آفتِ این زمانه ست . . . (sm50)
غربت یعنی صدایی که تویِ این آلبوم میاد . . . بابک صفر نژاد . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درختا باز قد می کِشَننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی تو سایه ی تبر ... (sm50)
اونا که دَم دارن
هرجا کانال و شخص دارن
خواننده دربارن
نه مثل ما غمِ مادر دارن ... (sm172)
sad But true(sm88)
تولد آقاى صدا مبارک باد.... (sm127)
دماغشو شکسته درهم(sm2)
فقط حيف که از خودش و صداش مراقبت نکرد وهر اوس شررررى رو بهش دادن خوند، و البته اين همشهرى ناخلف ما، مهشيد نقش مهمى در گند زدن اعتبار هنرى ابى جان داشت.... (sm25)
ابى تا البوم شب نيلوفرى ابى بود(sm50)
تو خلا از من ب تو همیشگی هرگز می شه
جاده فقط یک طرفه چراغ فقط قرمز می شه
با این که از حمید صفت خوشم نمیاد،ققنوس اما عالی بود (sm50)نقل قول:
عشقم کم میای (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm50)
چشمای منتظر به پیچ جاده
نفسم در نمیاد به چشم خواب نمیاد(sm50)
تک آهنگ بی کلام فوق آرامش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گوش کنید لذت ببرید.(sm50)
اگه تو بخواهی از من جرات و نفس می گیرم
از صدام یه تیر می سازم یه کمون به دست می گیرم
حتی با دست بریده از صدام یه تیر می سازم
اگه تو بخواهی از من حتی جونمو می بازم
(sm50)
افسردگی نگیریم صلوات (sm50)
دیگه خورشید چهره ات رو نمیسوزونه(sm74)
- (sm81)
(sm98)
درصد مزخرف بودن این کارش از کارای قبلیش کمتر بودنقل قول:
(sm50)
رفتی با قایق عشقت