بذار آروم باشم و سر به راه . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بذار آروم باشم و سر به راه . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گم : تارا نمی خواد شووَرش رو به خاطر من وِل کنه !؟ (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی توی کرمون چشم رنگی کم داریم . . .
بیارمش کرمون می خورنش . . . (sm74)
من باید برم کانادا . . . (sm2)
عقده ای شدم . . . (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید امیدوار بود ... امار طلاق تا 50 سال اینده به 6 از 10 میرسه (sm120)
نگران نباش تو بیارش کرمون من ازش محافظت میکنم (sm59)
منم ببر (sm74)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز طلاق تارا . . . (sm173)
محافظت توی کرمون فقط خیابون شهاب و شهرک جماران . . . (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لباس بپوش بیا سر کوچه تا بریم . . . (sm50)