(sm127)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاش داری ؟
ممر الان سایتت کامل شده و اینجوریه؟! کِی تکمیل میشه؟!
مِنو کو؟!
تو این روزگار هیچکس محض رضای خدا موش نمیدوونه.اینا هم اینهمه خرج نمیکنن که فقط مردمو سرگرم کنن.اینا هم قطعا هدفه خودشونو.جدیدا برنامه های سیا30 شون خیلی زیاد شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی برای شخص من این چیزا اصلا اهمیت نداره فقط استفاده میکنم.من کلا منوتو نمیبینم ولی استیجو میبینم.
ولی اون یاهستم جریان داره خواستی برات توضیح میدم این جم مافیا واسه خودش درست کرده
من آخرین درختی ام که افتاد و عاشق تبر شد... (sm50)
خدا خیرت بده اون 2 تا دختره که تو کلیپ ارش با تی پین بودن هم اگه میتونی پیداشون بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه موقعی بدجور تو نخشون بودم واقعا سوپرهات بودن(sm2)
خوراکم ایفونه بگو چش شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون 3 ماه هم بخوای نمیتونی استفاده کنی چون باید اطلاعاته کارت اعتباریتو وارد کنی تا بتونی فعالش کنی.
یعنی اپل باید مطمئن بشه ادامه میدی تا بذاره 3 ماهو استفاده کنی.خیلی دیوثن(sm2)
نه بابا هنوز وقت نکرده انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخش به بخش باید پیش بریم پروژه سنگینه
میخوای برنامه هارو بذاری رو سایت یا قسمتایی که خواننده ها بعدا میان میخونن
حیف (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی...