?How do I live
?How do I breathe
...When you're not here I'm suffocating
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
?How do I live
?How do I breathe
...When you're not here I'm suffocating
(sm50)
(sm2)سونیا حبیبی 75
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوراکت قبلا سوسیس بود که ! (sm2)
نمی فهمم چی شد یه دفعه .
دکمه ی هوم رو زدم ساعت نگاه کنم دیدم اس ام اس اومده .
زدم روی مسیج هنوز پیام رو باز نه کرده بودم صفجه سیاه شد .
بعد از 7 یا 8 ثانیه هم گوشی خاموش شد .
دیگه هر کار کردم روشن نه شد !
الان دو هفته ست بردم تعمیر .
سه تا تعمیر کار نفهمیدن چش شده .
می گن رم و سی پی یو و باتری سالمه .
اعصابم شیری شده .
شاید توی هفته ی آینده بفرستمش تهرون .
(sm50) اریان و دیگر هیچ
21 دی محمد علیزاده
22 دی حامد همایون
چه گندی بخوره تو بازار موسیقی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورجینالشو داری پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوسیس دوست داری روراست بگو چرا غیرمستقیم میخوای درخواست کنی.حالا بعدا سوسیمو بهت میدم(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روشن نشدنو درست بگو.مثلا روی لوگو اپل میموند یا اونم رد میکرد و پیام میداد به ایتیونز وصلش کنی