اچ دی حجمش خیلی بالا میره اپلودش مشکل میشه از اون ور کسی دانلود نمیکنه اون حجمونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اچ دی حجمش خیلی بالا میره اپلودش مشکل میشه از اون ور کسی دانلود نمیکنه اون حجمونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چجوری زده پایین اسمش فن شاهزاده (sm2)
مردک مگه درباره بسته پفک حرف میزنی میگی این(sm39)
یه پلاگین جدید نصب کردن رو فروم بچه ها که خودش اتوماتیک تشخیص میده علایق کاربر رو و تگشو عوض میکنه.
البته تعجب میکنم چرا هنوز تگت به علاقمند به خرید کاندوم های دیجی کالا تغییر نکرده(sm2)
برنامه مورد علاقه الی هم شروع شد
گِریَوانه(sm59)
(sm2) باشه تو شاهزاده
نخیر من شاهزاده نیستم.فنِ شاهزاده هستم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوسیس هم می فروشی یا فقط جا سازی می کنی توی یخچالت !؟ (sm2)
نه اصلا دیگه روشن نه شد !
نه لوگو نه هیچی !
کلا خاموشِ خاموشه !
عجیبه همچین موردی ندیدم.ولی اینجوریم که هی بیوفته زیره دسته این تعمیرکار و اون تعمیرکار خرابتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)