[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای شیر توش .
تعمیر کارِ دومی گفت : احتمالا دیگه باید بندازیش سطل آشغال .
سه و نیم میلیون زده شد به شیرِ سگ .
بی خیال . (sm10)
آخه چرا رفتی این همه پول دادی .. (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هزار بار گفتم گوشی بالاتر از 1 تومن ارزش نداره (sm3)
700 تومن میدادی یه سونی ... چه میدونم الجی میگرفتی . سامسونگ . مگه یه گوشی میخواد برای آدم چه کار کنه که 3 تومن و 4 تومن پول بدی بابتش . (sm102)
ریدم تو اپل .. (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونواده نشسته یواش تر ! خخخ !
من گولِ استکبارِ جهانی رو خوردم !
منو اغفال کردن این مزدورا !
چه می دونم ! پار سال همین موقع
چِت کردم رفتم خریدم .
دقیقا 8 دی ماه پارسال که تعطیل هم بود .
والا من اینهمه ایفون و ایپد داشتم تا حالا 1 مورد مشکلم نداشتم گوشیه صابر باید کارشناسی میشد نه اینکه طرف بگه بنداز سطل اشغال
فن شاهزاده (sm2)
مرض(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره .
اصلا کیفیت محصولات اپل معروفه .
ولی این گوشی یِ من نمی فهمم چه مرگش شد .
مهدی تو تهران نیستی !؟
جایی رو نمی شناسی معرفی کنی برای تعمیر !؟
بعضی آهنگای آلبوم شاهزاده انگار دو صداییه...دلتنگی و دو تا چتر برای مثال
کلا تو گام پایین صداش مشکل داره