(sm2)حساب روزام از دستم در رفته انقد حالم خوبه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)حساب روزام از دستم در رفته انقد حالم خوبه (sm50)
میخوام inferno ببینم
ولی خداییش نه نگو از روبراه بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تو که بیس دوس داری میگم(sm2)
ولی اینقدر اولشو که قبلا دیدم خسته کننده بود حوصلم نمیاد
افرین خوشم اومد خوب بحثی راه انداختینقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین درست میگی منکه عاشق بیسیم جفتشونم بیسشون خوبه البته بیا بیا و چجوری میتونی هم همینطور ولی بین نه نگو و روبراه من روبراه رو انتخاب میکنم میگم چرا
از نظره من هم شعر روبراه بهتره و هم تنظیمش قویتر و مدرن تره
ببین روبراه یه فضای رازالود مانندی داره من به این موزیکا میگم مخصوص شب تو جاده.فکر کنم بشه بهش گفت تو سبک هاوس قرار میگیره ولی نه نگو یه الکترونیک معمولیه که فقط ریتمش تندتره
راز آلودو موافقم و خوشم میاد از این سبکا...واسه من همیشه وکال تو اولویته. نه نگو رو بنظرم بهتر خونده. در مورد شعر هم به نه نگو رای میدم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه سری موزیکی میگیرم تحت عنوان Deep House تو همین مایه هان.خیلی میپسندم.یه ارامشی توشونه نسبت به این بیسی ریتم تندا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره وکال راستشو بخوای تا حالا بینشون مقایسه نکردم درباره شعر میلادم میگفت نه نگو بهتره ولی من نمیدونم چرا با روبراه بیشتر حال میکنم.شاید بخاطره موزیکشه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)