(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو هم برو تو همون جهات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم اکسیژن از همه نظر عالی بود(sm127)نقل قول:
هیچ وقت اونجوری برام خالی نشده (sm2)نقل قول:
ای غم و شادی من
روح آبادی من
روز برگشتن تو
روز آزادی من(sm50)
شاعر یه مصرع سروده،باید طلاش گرفت
انقدر هوامو داری که اکسیژن احتیاج نیست
بحثه گلنار شد یاده اون اهنگ قدیمی گلنار افتادم اون قدیما یه ریمیکسی ازش درست کرده بود(sm2)
هادی نداریش؟
ای بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب مکان جور کن اشکال نداره(sm2)
صدر الدین رو میگی ؟ گلنارم گلنار (sm2)نقل قول:
نه داریوش رافعی بود فکر کنم.ماله یه 40-50 سال پیش بود