اعصابم بد تخیلیه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اعصابم بد تخیلیه (sm50)
هی میگم این تیم محک نخورده هی بگین 22 تا برد آوردیم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بازی گهی بود 2 تا گل تخمی خوردیم(sm50)
مردک اصن من و تو از اول فصل تا حالا روی هم 5 بار با هم حرف زدیم که بعد 22 تا برد حرف زده باشیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا طرفدارای رئال مد نظر بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن این بهترین رئال تاریخه خندم میگیره خدا وکیلی(sm50)
تو از من نقل گرفتی، میگی کلی گفتم؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دی ماریا جای خامس بود، شاید میشد گفت بهترین رئال تاریخه (sm50)
ایارا و خامس جای اوزیل و دیماریا(sm50)نقل قول:
خامس به غیر یه بازی جلو بارسا تا حالا هیچی نشون نداده(sm25)
به دهن لق اس دادم:
اعصابم تخیلیه، هیچی نگو (sm120)
(sm120)نقل قول:
امسال گمونم جز لالیگا ره به جایی نبریم تازه اونم شاید(sm120)
دی ماریا هم تکنیکی بود، هم سرعتی، هم پاسهای فوق العاده ای داشت... یکی از مشکلات بزرگ ما این فصل اینه که وسط زمین، یه بازیکن سرعتی که بتونه تو ضدحمله حریفُ نابود کنه نداریم (sm178)نقل قول: