اقا بعضی عکسارو دیدین مربع مربع میکنن
با چی این کارو میکنن
مثلا ی کله رو تو چند تا تلویزیون نشون میدن
هر تیکش تو ی تلویزیونه
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا بعضی عکسارو دیدین مربع مربع میکنن
با چی این کارو میکنن
مثلا ی کله رو تو چند تا تلویزیون نشون میدن
هر تیکش تو ی تلویزیونه
(sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر قشنگتون از کدوم خواانده هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عارف خونده درسته
نمیدونستم روی بیپتونزم هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی وی که نمیبینم،میانگین روزی دو ساعت اونم به لطف برنامه های ورزشی...
چرا همه مخفین (sm138)
(sm50)
(sm50)Darioush - Eshghe Man Ashegham Bash (Version 1)(sm54)
واقعا حال کردم باش
مهستی البوم همیشه سبز ترانه سایهنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمر کوتاه من و تو تباه
روزای در به در ما سیاه توی این شهر(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نمى شناختم اما الان فهميدم کارش درسته!!!
تو مگه تى وى مى بينى ديوث(sm25)
من که کلا ماهواره بدر رو ورداشتم و فقط ليگ برتر و برنامه نود رو از گيرنده کامپيوتر مى بينم
از مزدک غافل نشيد(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا منم اینجا واسه دل تنگم توی کوچه های شهر میخونم
این گوشه دنیا یاد تو هستمو مثل شمع نیمه جون میمونم
.
رشت با کابل خودکشی کرده
انتحاری شدهست در کابُل
خبر داغ روزنامه شده
مرگ مرجان به دست داش آکل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والّا منم الان نزدیکِ 2 ساله دیگه نمی بینم . البته به جز معدود برنامه های بی بی 30 یا وی اُ اِی مثله
تماشا و نقشِ قلم .
این که می دونم تی وی یِ نظام چی پخش می کنن از قبلاً یادمه یا الان که اهلِ بیت تماشا می کنن نا چارن به گوشم می خوره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
وحشت از دنیا ندارم که گل سرخو بچینم (sm27)
مزدک نظافت، متولد آبان ماه هزار و سیصد و شصت و نه، در استان گیلاننقل قول:
دانشجوی ترم آخر مهندسی عمران در دانشگاه آزاد چالوس
آغاز فعالیت حرفه ای در زمینه ی ادبیات از سال هزار و سیصد و هشتاد و هشت
کتاب های آماده ی چاپ;
مجموعه ی رباعی و دوبیتی: “فلسفه ی شک” ، مجموعه شعر و ترانه: “تولد روی سنگ قبر”
کتاب در دست تالیف;
روزنوشت ها: “انسان خداگونه می خندد، مثل دیوانه”
از منم کوچیکتره!!!!(sm54)
اینقدر سیگار کشیدیم خوابمون نمیبره(sm50)(مثلا من سیگاریم)
(sm50)
مخفی و دیگر هیچ (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول آب جدا پول برق جدا و دیگر هیچ (sm2)
(sm50)
(sm50)
مگه نا گن دو تا دوست از دو تا کاکا بهترن ؟
دوست که سهله دو تا کاکا سره پول سَرَ برَن
لهجه بندری
(sm50)
(sm27)
عمو رضا ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این لیوان حل کن فلوکستینو ... (sm172)
امیر دوست داشتنی تو هم خسته ای از روزگار و برنامه هاش (sm127)(sm10)
درست مثل خودم و رفقا (sm50)
جاتون خالی ال اس دی چسبوندم ، خیلی وقت بود نچسبونده بودم
حال عجیبی دارم
خیلی عجیب
خیلی بیشتر از خیلی عجیب
میلیک ال اس دی را چند میخری؟
60 تومن هستش درسته؟
رفقا مینداختن همونی نیست مگه مثل تمبر هستش زیر زبونیه (sm50)
با آهنگ جدید حضرت استاد رضا یزدانی دنیایی دارم ، اصلا توصیف کردنی نیست
دقیقا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار یکی از رفقا ال اس دی انداخته بود اومده بود میگفتش من اگر 200 متر ازتون فاصله داشته باشم میدونم دارید چی میگید
یه بار هم میگفتش ال اس دی زده رفته بالا پشت بودم از بالا مردم رو نگاه میکرده میدونسته کدومشون ناراحتن کدومشون خوشحال کلی بهش خندیدم (sm2)
پاکی و دیگر هیچ
نه بابا مگه کوکایین تشریف دارهنقل قول:
میارن نهایت 15 تومن
والا من یه بار قیمت گرفتم گفتش جنس اعلاء میخوایی 60 باید بدی کوکائین که گرمی 450 آب میخوره (sm50)